بنوتة شقية
عدد المساهمات : 450 تاريخ التسجيل : 27/09/2012 العمر : 35
| موضوع: طريقة عمل محشى الكوسه الخميس أكتوبر 11, 2012 4:08 pm | |
| طريقة عمل محشى الكوسه المقادير: 1- كوسه(حسب عدد الافراد) 2- بصل 3- (بقدونس-كزبرة خضراء-شبت) 4- عصير طماطم 5- (ملح-فلفل اسود-زيت) 6- ارز مصرى الطريقة: 1- نفرم البصل او نبشره ونضع عليه زيت ثم نضع عصير الطماطم وملح وفلفل اسود ونتركها تتسبك 2- تقورى الكوسه واغسليها جيدا وضعيها جانبا 3- نغسل الارز جيدا ونقطع الخضار (البقدونس والكزبرة والشبت) قطع صغيرة ونضعها على الارز 4- بعد ما تبرد تسبيكة الطماطم نضعها على الارز والخضار ونضع عليها رشة ملح وفلفل اسود 5- نحشى الكوسه بالخلطة ونضعها فى صينية وياريت لو فلفلة محشية معاها تديها ريحة وطعم يجنن ملحوظة:واحنا بنحشى الكوسه مش نحشيها لاخرها لان الارز بيستوى جواها وهيخرج برا ف الصينية لو حشيناها للاخر يعنى نسيب حتة صغيرة ف الاخر منها مش تتحشى 6- تحضرى الشوربة وتكون بتغلى وتحطى فيها ملعقة عصير طماطم ونحطها على صينية الكوسه 7- نضع صينية الكوسة على النار حتى تنضج وبعد نضجها نضع على وشها ملعقة زيت وندخلها الفرن نفتح عليها الشواية الف هنا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
عنود Admin
عدد المساهمات : 491 تاريخ التسجيل : 25/09/2012 العمر : 42
| موضوع: رد: طريقة عمل محشى الكوسه الخميس أكتوبر 11, 2012 6:08 pm | |
| تسلم ايديكى يا قمر بجد محشى الكوسه جنان تسلم ايديكى حبيبتى | |
|