بنوتة شقية
عدد المساهمات : 450 تاريخ التسجيل : 27/09/2012 العمر : 35
| موضوع: طريقة عمل الكفتة البانيه الجمعة أكتوبر 12, 2012 1:55 am | |
| طريقة عمل الكفتة البانيه المقادير: 1- لحمة مفرومة 2- بصل 3- بيض 4- 1 باكو فيجيتار 5- بقسماط 6 -(ملح-فلفل اسود-بهارات-نصف ليمونة) 7- زيت الطريقة: 1- نبشر البصل او نفرمه ونضعه على اللحمة المفرومة ونضع عليه ملح وفلفل اسود وبهارات ونقلبهم جيدا حتى يمتزج كامل الخليط 2- نأخذ قطع من اللحمة ونعملها على شكل كرات ثم نضغط عليها بايدنا حتى تصبح دائرة وليست سمكية حتى تنضج بسهولة 3- نكسر البيض ونضع عليه نصف ليمونة ورشة ملح وفلفل اسود وبهارات ونخفقه جيدا 4- نضع البقسماط على الفيجيتار ونقلبهم 5- نضع الزيت على النار حتى يسخن 6- ناخد الكفتة نضعها فى البيض ثم نخرجها ونضعها فى البقسماط والفيجيتار ثم نضعها فى الزيت ونهدى النار عليها حتى تنضج جيدا 7- نخرجها من الزيت بعد نضجها ويصبح لونها دهبى وتوضع فى طبق التقديم الخاص بها الف هنا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
عنود Admin
عدد المساهمات : 491 تاريخ التسجيل : 25/09/2012 العمر : 42
| موضوع: رد: طريقة عمل الكفتة البانيه الجمعة أكتوبر 12, 2012 3:42 am | |
| تسلم ايديكى يا بنوته انا فعلا كنت جعانه وعلشان كده كنت هاخد طبق | |
|